OM SANDVIG MINIGOLF

Sandvig Minigolf blev bygget på en gammel æbleplantage i 1951. Den første ejer hed Viggo Abel, og den har haft mange omsorgsfulde ejere gennem årene. I 1958 blev det danske minigolfmesterskab afholdt på Sandvig Minigolf, og rekorden på 2d8 er endu ikke slået!

Deengang var Sandvig et summende centrum og Sandvig Minigolf var det ideelle sted at bringe din familie eller have en date på den lørdag aften. Det er det stadig. Kom og besøg os for at spille minigolf og brætspil, nyde drinks og is, mens I nyder den smukke havsudsigt!

EJERNE

A photo of Rita laughing

Rita

Oprindeligt fra Dublin har Rita boet i Danmark for det meste af sit liv. Da hendes børn var unge, var det en familie tradition at besøge Bornholm hvert år og spille minigolf. Rita har rejst verden og tilbragt mange år i Nepal.

Hun har drømt om at skabe et sted, hvor venner og familie kan slappe af og have det sjovt. Rita bruger nu halvdelen af året løbende Sandvig Minigolf og den anden halvdel arbejder på udviklingsprojekter i Asien.

A photo of Poul Erik smiling

Poul Erik

En fyrverden rejsende, Poul Erik blev introduceret til minigolfen for tre år siden og blev forelsket. Han har set størstedelen af verden, fra Bornholm til Myanmar, og har brugt mange år i Afghanistan.

Han blev ridderet af Danmarks Dronning i 2010 for hans bidrag til verdensuddannelsen. Han elsker musik og spiller klaver i et jazzband.

A photo of Lulu eating a carrot

Lulu

Lulu er en redningshund fra København. Hun er 11 år gammel og meget sød. Hun kan ofte blive spottet vandrende om Sandvig på udkig efter mavedyr. Hendes yndlingsmad er gulerødder.

illustration of krolle bolle

KRØLLE BØLLE

HAR DU SET HAM?

Krølle Bølle er Bornholms nationaltrollet. Han blev født på Langebjerg i Sandvig, hvor han stadig bor. Hver nat ved midnat åbner Langebjerg op og alle trollene kommer ud og skaber ondskab på øen.

Krølle Bølle har mange spændende oplevelser på Bornholm. Hvis du vil se Krølle Bølle og hans familie besøge Langebjerg ved midnat ...